Karamel z javorového sirupu

Zmiešaním javorového sirupu, glukózy a kondenzovaného mlieka vznikne karamel z javorového sirupu. Tento produkt je veľmi populárny v tradičnej kuchyni v kanadskom Quebecu. Fantastický nádych dodá zmrzlinovým a ovocným pohárom. Tiež sa používa ako poleva, alebo náplň do pečiva.

KARAMEL z javorového sirupu 110 ml, sklo

Výživové hodnoty na 100 ml (%*)
Energetická hodnota: 1955 kJ/467 kcal 23 %
Tuky 0 g 0 %
Nasýtené mastné kyseliny 0 g 0 %
Sacharidy 107 g 41 %
z toho cukry 13 g 15 %
Bielkoviny 2 g 4 %
Soľ 83 mg 1,4 %

Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Obsahuje stopové množstvo vápnika,  *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal)
[border]

Zobrazený jediný výsledok

Zobrazený jediný výsledok